Ολιστικό Ενεργειακό Άγγιγμα

Ολιστικό Ενεργειακό Άγγιγμα

Το άγγιγμα-μασσάζ χρησιμοποιείται χιλιάδες χρόνια για την ίαση και ανακούφιση ασθενειών.

«O ιατρός πρέπει να γνωρίζει πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα πρέπει να ξέρει να κάνει εντριβές…γιατί η εντριβή μπορεί να σφίξει μια πολύ χαλαρή αρθρωση και να χαλαρώσει μια άλλη πολύ σφιχτή» – ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ

Το μασσάζ λειτουργεί σε συνεργασία με το μυοσκελετικό – κυκλοφορικό – νευρικό σύστημα. Με το μασσάζ η ανάσα μας βελτιώνεται, γίνεται κάλύτερη η οξυγώνωση των κυττάρων, απομακρύνονται οι τοξίνες απο τους ιστούς, χαλαρώνει τους σφιγμένους μύες, ανακουφίζει απο πόνους και εντάσεις το σώμα, βοηθά στην αδύναμη πέψη, δυσμηνόρροια και γενικά στην αντιγύρανση.

Η χρήση αιθέριων ελαίων προσθέτει περισσότερες ευεργετικές ουσίες στον οργανισμό.

Πως γίνεται και τα οφέλη της συνεδρίας

Ο δέκτης ξαπλώνει στο θεραπευτικό κρεβάτι (συνήθως είναι με τα εσώρουχα αν χρησιμοποιηθούν αιθέρια έλαια – διαφορετικά οι πιέσεις γίνονται και πάνω απο τα ρούχα), είναι χαλαρός αλλά συγχρόνως εστιάζει την προσοχή του στο άγγιγμα του θεραπευτή.

Το μασσάζ είναι ένα δώρο στο εαυτό μας-ένα ταξίδι αισθήσεων. Το άγγιγμα αγάπης παίζει ουσιαστικό ρόλο στην θεραπεία. Ο πόνος είναι ένα μήνυμα απο το σώμα. Το σώμα μας μιλάει μέσα απο τον πόνο. Είναι ένας οδηγός που μας βοηθά να εντοπίσουμε τι συμβαίνει μέσα μας και να το θεραπεύσουμε.

Οι μύες μας είναι ζωστανά ελατήρια που μαζεύονται και τεντώνονται σύμφωνα με τα μηνύματα που δίνει το νευρικό σύστημα. Συνήθως αυτά τα μηνύματα είναι υποσυνείδητα. Η ένταση μαζεύει ένταση και η ηρεμία αυξάνει την ηρεμία.

Τα συναισθήματα της απελπισίας,θυμού, πίκρας, ενοχής χειροτερεύουν τη φυσική μας κατάσταση και δημιουργείται ένας φαύλος κύκλος σωματικού πόνου, νοητικής = συναισθηματικής έντασης. Και η αρνητική ένταση χειροτερεύει τις ασθένειες.

Το ολιστικό θεραπευτικό άγγιγμα αγνής αγάπης είναι ένα δώρο στον εαυτό μας. Η συνεδρία διαρκεί απο μιάμιση ώρα έως και δύο ώρες.