Κρυσταλλοθεραπεία

Οι ανάγκες της εποχής μας οδηγούνε στο μονοπάτι της αρχαίας γνώσης που το σώμα σήμερα αναγνωρίζει και αποδέχεται ως βάλσαμο

Είμαστε παιδιά του Σύμπαντος και τα σώματα μας είναι συμπαντικές μικρογραφίες. Οι κρύσταλλοι και τα ορυκτά είναι γέφυρες αυτής της σύνδεσης.

Συνεργαζόμενοι με τους κρυστάλλους, συνδέουμε τις δικές μας ηλεκτροβιομαγνητικές συχνότητες με εκείνες της γης.

Οι κρύσταλλοι είναι από τα πρώτα στοιχεία δημιουργίας της γης. Παραμένουν αναλλοίωτοι από το πέρασμα του χρόνου.

Η επιστήμη εκτιμά ότι υπάρχουν μέσα στους κρυστάλλους αποθηκευμένες μνήμες δονήσεων και τράπεζα πληροφοριών διεργασιών της γης και του ηλιακού μας συστήματος

Οι πρόγονοι μας ,οι ιεροφάντες, μύστες , γνώριζαν την κρυσταλλική ενέργεια την χρήση και την επίδραση της στην θεραπεία των ψυχικών και σωματικών ασθενειών ,καθώς και στην ενίσχυση των ζωτικών λειτουργιών του σώματος.

Έλληνες φιλόσοφοι όπως ο Πλάτωνας, Αριστοτέλης είναι οι πρώτοι που έδωσαν εξήγηση στην δημιουργία των κρυστάλλων και των πολύτιμων λίθων. Αναφέρουν ότι χρησιμοποιούσαν τους κρυστάλλους για την θεραπεία στα τσιμπήματα φιδιών ,στην απομάκρυνση των εφιαλτών του ύπνου και για πολλές-πολλές χρήσεις  όπως αναφέρονται στα <Λιθικά> του Ορφέα.

Σήμερα γνωρίζουμε ότι  η ενέργεια και η συχνότητα των κρυστάλλων βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό με την οργόνη η αιθέρα και ενεργοποιούνται από αυτήν. Η κρυσταλλική ενέργεια επηρεάζει, ενεργοποιεί και αφυπνίζει τα ενεργειακά κέντρα του ανθρώπινου σώματος .Βοηθά στην οξύτητα της ευφυίας, ενισχύει την μνήμη, αποβάλλει αρνητικές σκέψεις, απορροφά το άγχος και καταπολεμά την αυπνία.

Έχουν την ικανότητα να δέχονται, περιέχουν, προβάλλουν, εκπέμπουν, διαθλούν και να αντανακλούν φως που αποτελεί την ανώτερη μορφή ενέργειας που είναι γνωστή στο φυσικό σύμπαν.

Οι κρύσταλλοι επίσης μπορούν να βοηθήσουν στην διαδικασία της αφύπνισης, δείχνοντας και διδάσκοντας μας πως να ευθυγραμμίσουμε τον εαυτό μας με εκείνη την ουσία που δημιουργεί και συνθέτει ολόκληρο το σύμπαν.

Σε εσωτερικό επίπεδο οι λίθοι και οι κρύσταλλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της διαίσθησης και την απόκτηση γνώσεων μέσω ανωτέρων αισθήσεων.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε θεραπευτικές πρακτικές ανάκτησης ισορροπίας των συναισθημάτων, ηρεμίας του νου και θεραπείας σωματικών διαταραχών. Μπορεί να κρατιούνται στην διάρκεια της οδύνης το τοκετού για πρόσθετη δύναμη, να τοποθετηθούν κάτω από το μαξιλάρι στην διάρκεια του ύπνου για να εμπνεύσουν ανώτερα πνευματικά όνειρα.

Σε μια συνεδρία κρυσταλλοθεραπείας ,οι κρύσταλλοι λειτουργούν ως κρυσταλλικές δομές που τοποθετούνται σε ζωτικά νευρικά κέντρα, στα ενεργειακά κέντρα ( τσάκρας) και το ευρύτερο ηλιακό πλέγμα. Δρουν ως καταλύτες που διαποτίζουν με περισσότερο χρώμα και φως τις λεπτές ενέργειες της ανθρώπινης αύρας. Οι ενεργειακές αυτές συχνότητες διασκορπίζουν τις σκοτεινές σκιές των  καταπιεσμένων πόνων που θολώνουν την αύρα και φέρνουν σύγχυση  στον νου και ασθένεια στο σώμα.

Οι κρύσταλλοι μπορούν να εξουδετερώσουν αυτήν την αρνητική φόρτιση και να απελευθερώσουν την ενέργεια από σωματικά –νοητικά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα η από  αίτια που ανάγονται σε τραύματα παιδικής ηλικίας, της γέννας, προηγούμενων ζωών. Ο θεραπευτής προσφέρει στο άτομο την βοήθεια ,οδηγώντας το σε σταθερά πρότυπα φωτός και αρμονίας.

Ως συμπέρασμα οι κρύσταλλοι και οι λίθοι καθώς και η μέθοδος της κρυσταλλοθεραπείας αποτελούν ένα στοιχείο της Πλανητικής Μεταμόρφωσης μέρος της οποίας είμαστε όλοι μας, Όποιος είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να τους χρησιμοποιήσετε ,κάντε το συνειδητά. και με επίγνωση .