Ευαγγελία-Λίζα Δανιηλίδου

Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας
Ευαγγελία-Λίζα Δανιηλίδου

Ελάτε να γνωριστούμε …

Είμαι η Ευαγγελία , έχω την ιδιότητα της συμβούλου ψυχικής υγείας και δημιουργώ υπηρεσίες βασιζόμενες στην αγάπη, προσφέροντας ολικές – ενωτικές συνεδρίες μέσα από ομάδες.

Σε αυτό το εναλλακτικό μονοπάτι βαδίζω από το 1992 και από το 2008 έχω την χαρά να προσφέρω υπηρεσία μέσα από  προσφέρω υπηρεσία μέσα από ποιοτικές ομάδες, σεμινάρια και επίσης εναλλακτικές διακοπές, μέσα από το «Αγκαλιά», την μεγάλη αγκαλιά ενέργειας.

Όταν πριν από χρόνια ξεκίνησα να ασχολούμαι με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και ιδιαίτερα με την μυθολογία, κατάλαβα ότι όλο αυτό το διάστημα εργαζόμουν με τις ακτίνες του ήλιου-φωτός και ότι τώρα είμαι στην μήτρα, είμαι στο κέντρο του ήλιου.

Γιατί ο Έλληνας όπως το λέει και το όνομα του ΕΛ = ΦΩΣ , προέρχεται από το φως.

Έτσι λοιπόν μετά από ατέλειωτα ταξίδια νοερά και πραγματικά, αναζητήσεις σε ανατολή και δύση και με οδηγό την καρδιά ξεκίνησα πρώτα από όλα την εξερεύνηση  του «ποια είμαι στα αλήθεια» μέσα από διάφορα συστήματα εναλλακτικών θεραπειών αρχικά.

Σιγά-σιγά η εικόνα ξεδιάλυνε, αλλά κάτι  ακόμα έλειπε για να ολοκληρωθεί το παζλ και έτσι ο δρόμος μου και η ευφυία του πνεύματος με οδήγησε στο να έρθω σε επαφή με την ολοκλήρωση του παζλ μέσα από τα αρχέτυπα. Το οδοιπορικό αυτό και η διδαχή της ψυχολογίας είχαν ως αποτέλεσμα να είμαι εδώ τώρα και να μοιραστούμε μαζί τα στάδια που περνά η ψυχή ,μέχρι να φθάσει στην ολοκλήρωση.